کیک سیب با تشکر ویژه از شاپرک جون بابت آموزش خوشمزه این کیک



فردا میریم خونه محمد رضای عزیز خاله.

قربونش برم الهی...



 



این عشق خاله ست قلب خاله ست








این کیکو درست کردم ببرم اونجا به مناسبت این جشن بزرگ میلاد رسول ختمی مرتبت (ص) دور هم باشیم . جای بععععععععععععععضیا خالی ...خودشون می دونن




دستور دقیق این کیک خوشبو و خوشمزه رومی تونید تو لینک بالای پست ببینید.

خیلی خیلی خوشبوئه . به خاطر سیبی که توش به کار رفته .



و اما مواد لازم:

شیر ولرم :  یک لیوان

شکر دو سوم پیمانه

تخم مرغ کامل دو عدد

زرده تخم مرغ برای روی کیک :یک عدد

کره: پنجاه گرم

خمیر مایه: یک قاشق غذا خوری

نمک یه نیشگون

کنجد : برای تزئین

کشمش و گردو و دارچین و شکر قهوه ای برای داخل خمیر

سیب دو سه عدد

آرد به میزان لازم

 




ابتدا نصف شیر ولرم را با نیمی از شکر و خمیر مایه فوری مخلوط می کنیم و کناری می گذاریم.

بقیه مواد رو با هم مخلوط کرده و مایه خمیر رو هم بهش اضافه میکنیم. چیزی که در خمیر مهمه خوب ورز دادنشه پس یا مچ قوی لازم داریم یا یه همسر فداکار . ما هر دوشو داریم ولی ترجیح میدیم از مچ استفاده کنیم(!!!)

  
   
ابتدا با یک قاشق مواد را با هم مخلوط می کنیم .وسپس با دست شروع به ورز دادن می نماییم .در این مرحله در ریختن آرد اضافه لطفا عجله نکنید واگه خمیر چسبنده بود خیلی به تدریج آرد را به آن اضافه کنید .وسپس حدود ده دقیقه خمیر را ورز دهید وبعد از آن روی آن را بپوشانید ودر جای نسبتا گرم قرار دهید .مدت ور آمدن خمیر حدودا یک ساعت ونیم هست که البته برای مطمئن شدن از ور آمدن خمیر آن را امتحان می کنیم باید داخل خمیر شبیه خونه زنبور شده باشه وجای انگشت هم روی خمیر بمونه .

 در این فاصله مواد لای نون را درست می کنیم . مقداری کشمش پاک کرده تمیز به اضافه گردو که با وردنه چند بار روش می کشیم تا نیم کوب بشه  به اضافه  دارچین و شکر قهوه ای .

 

 سیب ها رو پوست کنده و به شکل پره های نازک برش میدیم و در آب سرد و کمی آبلیمو قرار میدیم تا سیاه نشه.

بعد از اینکه خمیر ور اومد کمی از خمیر روی تخته کار باز کرده به شکل یک بیضی بزرگ . و روی نیمی از مخلوط گردو کشمش و دارچین و شکر میریزیم و نیم دیگر خمیر را روی اون قسمت بر می گردونیم .





حالا باید خمیر رول بشه و هنگام رول کردن پره های سیب رو میذاریم لای خمیر و می پیچیم .

خمیر های رول شده رو با کمی فاصله درون قالب چیده و میذاریم کناری تا حدود پانزده دقیقه استراحت کنه .











در این فاصله فر را داغ می کنیم. روی خمیر را    زرده رقیق شده با کمی شیر  می متلیم و قالب رو داخل فر می ذاریم .

راستی !!! کنجد یادتون نره ها .


هیچی دیگه .

نیم ساعت حدودا توی فر که موند عطر و بوش در میاد و باید خاموش بشه .

چند دقیقه هم گریل رو روشن می کنیم تا روی کیک هم خوشگل و خوشرنگ بشه .

و بعد وقتشه که صبر کنیم صبح بشه و بریم خونه خواهر عزیز و کیک و محمد رضا بخوریم.














بعدا نوشت:

خوب ... ما رفتیم وبرگشتم جاتون بسی خالی بود  خیلی خوشگذشت.

اینم عکسای تکمیلی ( حنده)

وای چه آش دوغ خوشمزه ای . دستپخت زهرا جون







سالاد الویه و دلمه مامان جون پز به به




اینم کیک سورپرایز که واسه تولد محمد رضا با تاخیر چند ماهه درست کردم.
البته اون شمع یک به همراه اون یه شمع روی میز میشه دو تا!!!