در مسیر آسمان

اینجا خونه حرفای منه.

در مسیر آسمان

اینجا خونه حرفای منه.

در مسیر آسمان

یا صاحب الزمان
بالای سرم نام تو را حک بنمودم
یعنی که سر من به فدای قدمت باد

پربیننده ترین مطالب

محمد رضا و کیک سیب

سه شنبه, ۱۰ بهمن ۱۳۹۱، ۱۲:۲۳ ق.ظ

کیک سیب با تشکر ویژه از شاپرک جون بابت آموزش خوشمزه این کیک



فردا میریم خونه محمد رضای عزیز خاله.

قربونش برم الهی...



 



این عشق خاله ست قلب خاله ست








این کیکو درست کردم ببرم اونجا به مناسبت این جشن بزرگ میلاد رسول ختمی مرتبت (ص) دور هم باشیم . جای بععععععععععععععضیا خالی ...خودشون می دونن




دستور دقیق این کیک خوشبو و خوشمزه رومی تونید تو لینک بالای پست ببینید.

خیلی خیلی خوشبوئه . به خاطر سیبی که توش به کار رفته .



و اما مواد لازم:

شیر ولرم :  یک لیوان

شکر دو سوم پیمانه

تخم مرغ کامل دو عدد

زرده تخم مرغ برای روی کیک :یک عدد

کره: پنجاه گرم

خمیر مایه: یک قاشق غذا خوری

نمک یه نیشگون

کنجد : برای تزئین

کشمش و گردو و دارچین و شکر قهوه ای برای داخل خمیر

سیب دو سه عدد

آرد به میزان لازم

 




ابتدا نصف شیر ولرم را با نیمی از شکر و خمیر مایه فوری مخلوط می کنیم و کناری می گذاریم.

بقیه مواد رو با هم مخلوط کرده و مایه خمیر رو هم بهش اضافه میکنیم. چیزی که در خمیر مهمه خوب ورز دادنشه پس یا مچ قوی لازم داریم یا یه همسر فداکار . ما هر دوشو داریم ولی ترجیح میدیم از مچ استفاده کنیم(!!!)

  
   
ابتدا با یک قاشق مواد را با هم مخلوط می کنیم .وسپس با دست شروع به ورز دادن می نماییم .در این مرحله در ریختن آرد اضافه لطفا عجله نکنید واگه خمیر چسبنده بود خیلی به تدریج آرد را به آن اضافه کنید .وسپس حدود ده دقیقه خمیر را ورز دهید وبعد از آن روی آن را بپوشانید ودر جای نسبتا گرم قرار دهید .مدت ور آمدن خمیر حدودا یک ساعت ونیم هست که البته برای مطمئن شدن از ور آمدن خمیر آن را امتحان می کنیم باید داخل خمیر شبیه خونه زنبور شده باشه وجای انگشت هم روی خمیر بمونه .

 در این فاصله مواد لای نون را درست می کنیم . مقداری کشمش پاک کرده تمیز به اضافه گردو که با وردنه چند بار روش می کشیم تا نیم کوب بشه  به اضافه  دارچین و شکر قهوه ای .

 

 سیب ها رو پوست کنده و به شکل پره های نازک برش میدیم و در آب سرد و کمی آبلیمو قرار میدیم تا سیاه نشه.

بعد از اینکه خمیر ور اومد کمی از خمیر روی تخته کار باز کرده به شکل یک بیضی بزرگ . و روی نیمی از مخلوط گردو کشمش و دارچین و شکر میریزیم و نیم دیگر خمیر را روی اون قسمت بر می گردونیم .





حالا باید خمیر رول بشه و هنگام رول کردن پره های سیب رو میذاریم لای خمیر و می پیچیم .

خمیر های رول شده رو با کمی فاصله درون قالب چیده و میذاریم کناری تا حدود پانزده دقیقه استراحت کنه .











در این فاصله فر را داغ می کنیم. روی خمیر را    زرده رقیق شده با کمی شیر  می متلیم و قالب رو داخل فر می ذاریم .

راستی !!! کنجد یادتون نره ها .


هیچی دیگه .

نیم ساعت حدودا توی فر که موند عطر و بوش در میاد و باید خاموش بشه .

چند دقیقه هم گریل رو روشن می کنیم تا روی کیک هم خوشگل و خوشرنگ بشه .

و بعد وقتشه که صبر کنیم صبح بشه و بریم خونه خواهر عزیز و کیک و محمد رضا بخوریم.














بعدا نوشت:

خوب ... ما رفتیم وبرگشتم جاتون بسی خالی بود  خیلی خوشگذشت.

اینم عکسای تکمیلی ( حنده)

وای چه آش دوغ خوشمزه ای . دستپخت زهرا جون







سالاد الویه و دلمه مامان جون پز به به




اینم کیک سورپرایز که واسه تولد محمد رضا با تاخیر چند ماهه درست کردم.
البته اون شمع یک به همراه اون یه شمع روی میز میشه دو تا!!!




موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۱۱/۱۰
ن. علمی نیک

نظرات  (۱۳)

۱۰ بهمن ۹۱ ، ۲۲:۵۵ ستاره تنها-سوگند

سلام..مرسی عزیزم.....

شما هم وبلاگ خوشمزه ای داری....هم غذاهاش هم بچه هاش...

فقط باید موقع گرسنگی نیام اینجا....

پاسخ:
بچه ها خوشمزه ترن . ممممممممممم
امتحان تموم ؟
پاسخ:
سلام . آره امتحانا تموم شدن . واسه ترم بعدم فقط 8 واحد دادن.
معدلمم الف شد.
تبریک بگو حالا
ما از خُم پرجوش ولایت مستیم...
عهدی ازلی با ره مولا بستیم...
بنگر که وظیفه چیست در این میدان...
ما افسر جنگ نرم آقا هستیم...
تبرییییکککککککککک ولی خودمونیم آلبوم خانوادگی درست کردی اینجارو
پاسخ:
مرسی عزیزم.
خوب چیکار کنیم دیگه دلمون واسه بچه آبجیامون تنگ میشه
همچین خوشگلم نیست این محمدرضا! من بچگیم خیلی خوشگلتر بودم! در ضمن من این شیرنی رو خوردم و اونم همچین تعریفی نداشت و فقط قیافه داشت! مزه ی سیپ نیم پز شده می داد که من اصلا خوشم نمیاد و خمیرشم ترش بود. البته ببخشید از شیرنیتون بد گفتم!
پاسخ:
مگه سیب نیم پز شده بده؟ خیلی همخوبه . مثل کمپوت.
کسی که بگه محمد رضا خوشگل نیست خودش زشتههههههههههههههه
سلام عزیزم دستت درد نکنه خیلی عالی درست کردی نوش جونتون و تولد عشق خاله هم مبارک باشه .
پاسخ:
مرسی شاپرک جون
سلام نفس جون تو را خدا ببخش من اصلا کامنتت را نشناختم مونده بودم کی بوده که لینک وبلاگش را هم نذاشته امروز همینجوری اومدم اینجا چون اسم وبلاگ را در مسیر آسمان و اسم خودت را هم نفس میشناسم (اینجا شکلک خجالت ندارین ؟)وقتی دیدم سورپرایز شدم از من هم بهتر درست کردی .
پاسخ:
نه بابا شاپرکجونم این چه حرفیه؟
شکلک خجالت نداریم تازه شکلک بوس بوس هم نداریم.
صد تا بوس و گل واسه شما دوست هنرمند
خیلی هم عالی، خیلی هم زیبا
ولی خودمونیم اون هندونه خانم یه چی دیگه اس هر وقت عسکشو میبینوم قند تو دلوم آب میشه
پاسخ:
اون هندونه خانم عشق منه. میخوری یه قاچ بدم؟
الان مامانش میاد میزنه هاااااااااااااااااااااااااااااااااا

میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااامش،کلی دوست داشتنی و جیگره
از طرف ما هم یه گاز خوشمزه ازش بزنید:*

ابتدا در پاسخ به خان دایی: خودت هم زشتی هم بد مزه تازه اگه ادامه بدی بهت میگم حســـــود!!.. خب چون که میدونم ادامه میدی: حسود حسود حسود حســــود!! 
تازشم کیکه خیلی خوشمزه بود مشکل از احساس چشماییتونه دایی جان! البته ویت آل دو ریسپکت! :دی

و در پاسخ به مامی جان: خان دایی جان راست میگه! من از اون کیک سورپرایزه بسی بسیااااار بیشتر خوشم اومد!! واعاییییی! کلاغ دلم قار قارشو شروع کرد!!
در مورد باقی خوشمزه جات جاندار حرفی برا گفتن ندارم...ولی ضعفی برای رفتن دااااارم...!
پاسخ:
کلا من هر چی درست می کنمخوشمزه ست . تازه دیروز پریروزا که مهمونی داشتیم واسه خاطر شخص شخیص خان دایی جانت یه تهچین قالبی خوشمزه و خوشریختی پختم که نگو و نپرس.
الان خان دائیت میاد میگه خیلی هم بد مزه بود.
هییییییییییییی بشکنه این دست که نمک نداره!!!1

بابا به هر انسان عاقل و بی طرفی بگی حرف من رو در مورد بچگیم (همچنین کیک) تایید میکنه با اینکه اونموقع دوربین های پیشرفته هم نبود که عکس ها رو خوشگتر می کنه! حسودهم خودتی من واقع بینم! هاهاها. ویث اوت اِنی ریسپکت!!!هه هه هه.
اصلا حاضرید یه جا من عکس های بچیگیم رو بذارم و از بازدیدکنندگان بخوایم در نظرسنجی شرکت کنند؟
پاسخ:
من مواافقم . فعلا رمز ناباب های منو بده یادم رفته

سلام آشپزباشی شنگول

این کیکت آرد نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ:
سلام . مگه کیک بی آرد میشه؟ اون وبلاگنویس بی حواسه که هر جورش پیدا میشه .
ویرایش شد.
.
ضمنا کدوم معصومه خانم؟!
خیلی قشنگ خاله خانم می خوام درستش کنم  ببینم چی می شه از گلستان
پاسخ:
درست کن بهاره خانم برای افطاری خیلی راحت و خوشمزه ست.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">