نان تست :6 عدد یا نان باگت سه عدد
شیر:3 پیمانه
نشاسته قاشق غذاخوری
خامه : نصف پیمانه
شکر :یک چهارم پیمانه
گلاب:یک چهارم پیمانه
... مواد لازم برای شربت:
آب:1 پیمانه
شکر :1 پیمانه
زعفران:یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

نان تست را به تکه های کوچک تقسیم کنید و در ظرف کم عمق بریزید

.ظرف را با فر با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا نان تست کاملاً برشته شود.

مواد شربت را با هم مخلوط کنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا به حد جوش برسد.

شربت داغ را روی تکه نان های تست برشته بریزید.

نشاسته، شکر و گلاب را با هم مخلوط کنید و سپس به آرامی شیر را به آن بیفزایید. به طوری که نشاسته در شیر کاملاً حل شود.

سپس محلول را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا فرنی غلظت لازم را پیدا کند. از روی حرارت برداشته خامه را در آن مخلوط کنید

فرنی را روی نان تست برشته شده بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.

وقتی فرنی خنک شد، روی آن را تزیین کنید. من با شکلات رنده شده و ترافل رنگی تزئین کردم.

یک دسر راحت و خوشمزه که یکی از دو روز قبل از میهمانی می توانید آماده کرده و در یخچال نگه دارید.

عکس
عکس