در مسیر آسمان

اینجا خونه حرفای منه.

در مسیر آسمان

اینجا خونه حرفای منه.

در مسیر آسمان

یا صاحب الزمان
بالای سرم نام تو را حک بنمودم
یعنی که سر من به فدای قدمت باد

پربیننده ترین مطالب

کیک پرتقال

پنجشنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۲۷ ب.ظ
یه کیک نارنجی و پرتقالی واقعی با عطر و طعم تازه و خوشمزه....
( من کلا بلد نیستم خوب تبلیغات کنم.... :)  )

//bayanbox.ir/view/4699327374701251598/WP-20150205-040.jpg

مواد لازم: سه عدد تخم مرغ
یک پیمانه پوره پرتقال
نصف پیمانه پوست پرتقال تلخی گرفته
دو پیمانه آرد
یک قاشق مربا خوری بیکنیگ پودر
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه کره و نصف پیمانه روغن مایع

.......

قبل از هر کار یدونه پرتقالو پوست میگیریم به این ترتیب که مثل سیب شروع میکنیم نازززززززک چوست کندنش طوری که قسمت سفید روی خود پرتقال بمونه.... حالا این  پوست نارنجی رو که حاوی واکوئل های اسانس پرتقاله ریز ریز خلالی میکنیم ... روش آب داغ میریزیم و میذاریم بجوشه... بعد توی آبکش ریخته و آب سرد روش میگیریم.... این کارو حدود سه بار در حقیقت تا وقتیکه تلخی پوست پرتقال گرفته بشه تکرار میکنیم... البته یه ته مزه تلخی که بمونه بهتره و طعم و مزه پرتقال قشنگتر تو کیک حس میشه...

برای کیک یک پیمانه شکرو با مخلوط کره و روغن ( من در کل کمتر از یک پیمانه ریختم خیلی چرب دوست نداره بشه) حسابی با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه....

تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کرده و در همین فاصله باز هم میزنیمشون.... حالا نوبت پوره پرتقاله...

یدونه پرتقالیو که پوستشو استفاده کردم بخشهای سفیدشو کنده و دور میریزیم و نصفش کرده دونه هاشو در میاریم.... بعد با هر وسیله ای که در دسترس بود پورش میکنیم.... من پرتقالم از شانس خونی بود ولی می تونید برای نارنجی تر شدن کیک یه سر خلال دندون رگ قرمز اضافه کنید ...

//bayanbox.ir/view/7819929771908235451/WP-20150205-006.jpg




پوره پرتقالو به مواد اضافه میکنیم و کمی بهم می زنیم.....

//bayanbox.ir/view/450391713132403678/WP-20150205-008.jpg



حالا آرد و بیکینگ پودرو با هم الک کرده و  به مواد اضافه میکنیم... دیگه نیازی به هم زدن زیاد نیست.... کافیه با سر خاموش همزن یه کم مخلوطشون کنیم و اگر ارد توشگلوله شده با دور تنهد سی ثانیه هم میزنیم.....

حالا پوستهای تلخی گرفته رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم ... مایه نهایی رو تو قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم و در فری که از قبل گرم شده میذاریم تا حدود چهل و پنج دققیه با دمای زیاد بپزه


//bayanbox.ir/view/7585357258572120298/WP-20150205-009.jpg




//bayanbox.ir/view/4805457345155275522/IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B5-%DB%B2%DB%B1%DB%B1%DB%B4%DB%B4%DB%B5.jpg











//bayanbox.ir/view/8618729099789564970/IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B5-%DB%B2%DB%B1%DB%B1%DB%B5%DB%B1%DB%B1.jpg

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۳/۱۱/۱۶
ن. علمی نیک

نظرات  (۶)

سلام... عکس اولی عااالی بود... بقیه رو نمیبینم؟ مشکل از منه یا تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ:
نه از منه نه از تو... از سرعت نته... اندکی صبر تا باز بشه...
۱۷ بهمن ۹۳ ، ۰۰:۱۸ مامان اقبال
خیلی قشنگ شده دستت درد نکنه به وبلاگ منم سر بزن
پاسخ:
ممنون لطف دارید... ولی ادرس وبلاگ نذاشتین به چه ادرسی باید سر بزننم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
نفیسه این همونیه که آوردی خوردیم؟؟؟؟؟؟ نه اون سبز بود، کیک اسفناج بود نه؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم به همون خوشمزگی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ:
واقعا خسته نباشی ... اون کیک اسفناج بود.. سبز بود این نارنجیه... اینم برات میپزم میخوری میبینی چی جوریه

سلام

 حیف از اینجا دستم بهش نمیرسه

خیلی ماهی مرسی بی نظیری یه دونه ای

پاسخ:
میخوام از همین تریبون یه اعتراف تکان دهده بکنم.... نصف این کیک بعد از سرد شدن و برش خوردن رفت تو ظرف شما که یه قرنه دستم مونده تا بیارم براتون.... همسر خان محترم شب گرسنه شده بود رفته بود تهشو در آورده بود... البته منم دعواش کردم ولی دیگه کار از کار گذشته بود  
خیلی خوشم اومد.رنگش معرکه شده
پاسخ:
ممنون از لطفتون
mer30 aziz tekan dahand bud
nushe janesh
پاسخ:
منکه حسابی تکون خوردم خخخخخخخخخخ 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">