بیسکویت ساده وانیلی (پتی بور ):حدود ۵۰۰تا ۶۰۰گرم (بسه به اندازه قالب متغیر هست )
شیر :دو لیوان
زرده تخم مرغ :دو عدد
شکر :یک پیمانه
پودر کاکائو:دو قاشق غذا خوری
شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰گرم
نشاسته ذرت :دو قاشق غذاخوری سرپر
خامه :یک دوم پیمانه
پودر ژلاتین :۱۵ گرم
آب سرد :یک دوم پیمانه
برای روی کیک :
شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰ گرم
روغن :یک قاشق غذا خوری
کیک یخچالی با بیسکویت
.
.
در حقیقت یه دسره ولی به جای کیک هم میشه جا زدش....
ابتدا شیر سرد وپودر کاکائو ونشاسته ذرت ونصف شکر را خوب مخلوط می کنیم تا
کاملا در شیر حل بشه و بعد روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ بشه .
در این فاصله پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا
کنه وبعد آن را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین حل بشه و شفاف بشه
.مراحل ان را می تونید اینجا ببینید .
زرده تخم مرغ و مابقی شکر را با چنگال می زنیم تا کمی سفید وکشدار بشه .
سپس به مخلوط شیر ونشاسته اضافه می کنیم .در این مرحله به سرعت هم می زنیم
تا زرده نبره (حرارت باید ملایم باشه )و بعد شکلات رنده شده را به آن اضافه
می کنیم ووقتی شکلات حل شد آنرا از روی حرارت بر می داریم وصبر می کنیم
کمی داغی ان کم بشه و سپس ژلاتین حل شده وخامه را هم به ان اضافه می کنیم .
ابتدا تمام کف ودیواره قالب را (که ترجیحا اگه کمر بندی باشه بهتره ولی
اگه هم نبود مشکلی نیست)با فویل یا نایلون می پوشانیم وسپس بیسکویت ها را می
چینیم .اگه قالبتون دایره ای باشه برای کناره های قالب بهتره بیسکوییت را
به شکل کناره های قالب در بیاورید .(اگه قالب مربع ومستطیل باشه دیگه این
مشکل را ندارید )
من بیسکوئیت هارو عمودی چیدم که موقع برش هم شکیلتره...بیسکوئیتها رو هم دو تا ساده و یکی کاکائویی گذاشتم
حالا از کرمی که درست کردید (کرم باید داغ باشه تا بیسکویت را نرم بکنه
واین نکته خیلی مهمه .یعنی بهتره قبل از شروع کار بیسکویت ها را در قالب
بچینید . )
در نهایت قالبو میذاریم تو یخچال یه شب تا صبح بمونه بیسکوئیتا خوب نرم بشن...برای تزئین روش هرکاری میشه کرد من گاناش ریختم و ترافل