خوب امروز میخوام این نوشیدنی جالبو پست کنم.
قبلش اینو بگم که تصمیم گرفتم برای یه مدت خام گیاهخوار بشم
و چون تنوع غذاییم خیلی کم شده بود تصمیم گرفتم یه کم متنوعش کنم تا بتونم ادامه بدم.
در همین راستا امروز اقدام کردم به تهیه شیر سویا :) خیلی هیجان انگیز بود. جالب بود و فکر نمی کردم اینقدر خوب در بیاد.
پس بریم سراغ یه شیر سویای خوشمزه :
من این شیرو از رو دست شف طیبه عزیز درست کردم
مواد لازم برای این نوشیدنی:
سویا بو داده یک پیمانه
آب دو لیتر
آجیل
سویا رو تمیز پاک میکنیم که توش سنگریزیه ای نباشه . سویا رو تو آب
میریزیم و یه شب تا صبح تو یخچال بمونه . تو این مدت سویا ها حسابی آب
میکشن و پف میکنن.
سویاهای
خیس خورده رو آبکش می کنیم. شف طیبه نوشته هم میشه دونه دونه لوبیاها رو
پوست بگیریم و هم میشه با پوست ادامه بدیم . من با پوست ادامه دادم و خیلی
هم خوب بود . به گفته شف طیبه بی پوست و با پوستش فرقی نداره .
تو این
مرحله اون دو لیتر آبو اندازه میگیریم و میذاریم کنار دستمون. سویا ها رو
با یک لیوان از آب میریزیم تو مخلوط کن و خوب مخلوط میکنیم .
سپس از توری نازک رد میکنیم. شیری که به دست میاد کاملا سفیده.
تفاله ای که تو صافی مونده دوباره میریزیم تو مخلوط کن و نصف آبو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
چند بار این کارو تکرار میکنیم تا دو لیتر آب تموم بشه .
شیری که بدست میاد تقریبا سفید رنگه که وقتی بذاریم بمونه باز هم ته نشین میشه و فاز روئی کاملا سفیده .
شف طیبه نوشته از تفاله سویا هم میتونید تو شیرینی ها استفاده کنید . من مورد مصرفی براش نداشتم و دور ریختم .
من توی این شیر عسل ریختم و شیر عسلش کردم . همچنین شیر کاکائو درست کردم و هر دوش خوب بود. البته باید خاطر نشان کنم که عسلی که توش ریختم محصول کندوهای صابر جون عزیزم بود ( پسر آبجی خانوم دکتر ) یه اصل خالص و ناب
من تنهائیشو هم دوست داشتم ولی ملی خانوم خوشش نیومد و گفت سنگین بود و سر گیجه شدم!!! خوب طبیعیه ذائقه ها متفاوتن.
( البته من از جوانه ماش خیلی خوشم میاد ولی ملی خانوم از اونم بدش میاد ... ایشششششش)
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید نوش جان.
.
.
می خوام برم تو کار درست کردن پنیر توفو از این شیر . نمیدونم تا چه حد موفق بشم. اگه موفقیت آمیز بود که میام پستشو میذارم