این یه نون خوشمزه و شربت داره....
خمیرش خیلی ابری و لطیفه....
توشو باهر چیزی که خواستید میتونید پر کنید.....
هم دسره هم نون.....
و اما طرز تهیه:
ارد 3 لیوان
شیر ولرم یک لیوان
کره 3 ق غ
نمک یک نیشگون
شکر 3 ق غ
شیر خشک 3 ق غ
مایه ى خمیر یک ق غ
__________________________
طرز تهیه ى : در مورد درست کردن خمیر قبلا هم توضیح دادم ولی یه بار دیگه :
همه ى مواد رو با هم مخلوط کنید و اب رو کم کم به مواد خشک اضافه کرده تا خمیر جمع شه و بدست نجسبه .........
به مدت یه ربع تا نیم ساعت ورز بدین بعد بذارین حدودا یک ساعت و ینم تا دو ساعت استراحت تا حجم خمیر دو برابر شه .
برای برداشتن خمیر اونو نکشید بلکه با یه چاقو ببرید.
بعد از خمیر اندازه یه کردو وردارین لاشو بنیر بذارین یا خرما و گردو یا مارمالاد و دوباره گرد کنید
همینطور ادامه بدین دونه دونه کنار هم بجینین تا شکل کندوى عسل شه .....
حالا یه ربع بذارین استراحت دومشو انجام بده دوبرابر بشه .....بعد هم رومال که در این نون فقط از شیر برای رومال استفاده میشه . ...روشو میتونید کنجد بریزین یا همون ساده بزارین تو فر تا ببزه ....
شربت:
یک پیمانه شکر
یک پیمانه اب
دو سه قاشق گلاب
یک قاشق چایخوری ابلیمو
با هم مخلوط کنید بذارین کمی بجوشه بعد ابلیمو و گلاب اضافه کرده باز 5 دقیقه بجوشه و کنار بذارین کاملا سرد بشه....
بعد از اینکه نون پخت شربت سردو روی نون داغ داغ بریزین جلز و ولزش در بیاد....
( تو این نونی که عکسشو گذاشتم من شربت نریختم... اما شربتو که میریزین روش فکر میکنید زیادیشه باید یکم صبر کنید تا به خوردش بره.... این نونو گرم گرم مصرف کنید... بدون شربت هم خوشمرست)
این بافت توی نون... ببینید چقدر ابری و پفیه
شکل های دیگه ای نونو با این نام سرچ کنید:
Beehive Bread - خلیة النحل