این نون بسایر نرم و پوکه با بافتی ابر مانند و خوشمزه... می تونه شیرین باشه برای رولهای شرینی و بدون شکر برای کلوچه های غذایی... خوش قلقه و هر چقدر هم سعی کنید خراب در بیاد این خمیر حرفتونو گوش نمیده و خوب در میاد
.
.
اول مواد لازم برای خمیر:
آرد 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر گرم 250 میلی لیتر
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
مایع خمیر فوری یک قاشق غذا خوری سرپر
نمک یک قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری ( در صورت جایگزینی با نمک 1 قاشق غذاخوری )
طرز تهیه:در کاسه ای تخم مرغ را شکسته و نمک و شکر و روغن مایع و شیر گرم را به آن بیفزایید و مخلوط کرده و مایع خمیر را اضافه کنید.آرد
را کم کم به مواد فوق افزوده تا هم بزنید وقتی آرد به راحتی جذب مواد نشد (
به اصطلاح مایع از آرد سیر شد ) و نیاز به هم زدن بیشتر داشت اضافه کردن
آرد را متوقف کنید حتی اگر از آردتان مانده باشد.فر را از قبل گرم کنید تا به گرمای مطلوبی برسد.خمیر را به اندازه توپ های کوچک درآورده و با حوله روی آن را بپوشانید.فر را خاموش کرده و خمیر را به مدت 20-30 دقیقه در آن قرار دهید ( تقزیبا تا زمانی که فر سرد شود )در صورت تمایل بعد از این زمان می توانید خمیر را با چیزی پر کنید که این مرحله بعد از بیرون آمدن خمیر از فر صورت می گیرد.
.
.
من بعد از اینکه خمیرو از فر در آوردم و به اندازه کافی ور اومد بود نازک بازش کردم و توش مارمالاد کیوی مالیدم
بعد خمیرو رول کردم و به این شکل بریدم و شکل دادم:
قسمتی از خمیرو هم باز کردم و توش گاناش مالیدم:
و این هم نون های آماده بعد از پختن: