یه کیک نارنجی و پرتقالی واقعی با عطر و طعم تازه و خوشمزه....
( من کلا بلد نیستم خوب تبلیغات کنم.... :) )
مواد لازم: سه عدد تخم مرغ
یک پیمانه پوره پرتقال
نصف پیمانه پوست پرتقال تلخی گرفته
دو پیمانه آرد
یک قاشق مربا خوری بیکنیگ پودر
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه کره و نصف پیمانه روغن مایع
.......
قبل از هر کار یدونه پرتقالو پوست میگیریم به این ترتیب که مثل سیب شروع میکنیم نازززززززک چوست کندنش طوری که قسمت سفید روی خود پرتقال بمونه.... حالا این پوست نارنجی رو که حاوی واکوئل های اسانس پرتقاله ریز ریز خلالی میکنیم ... روش آب داغ میریزیم و میذاریم بجوشه... بعد توی آبکش ریخته و آب سرد روش میگیریم.... این کارو حدود سه بار در حقیقت تا وقتیکه تلخی پوست پرتقال گرفته بشه تکرار میکنیم... البته یه ته مزه تلخی که بمونه بهتره و طعم و مزه پرتقال قشنگتر تو کیک حس میشه...
برای کیک یک پیمانه شکرو با مخلوط کره و روغن ( من در کل کمتر از یک پیمانه ریختم خیلی چرب دوست نداره بشه) حسابی با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه....
تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کرده و در همین فاصله باز هم میزنیمشون.... حالا نوبت پوره پرتقاله...
یدونه پرتقالیو که پوستشو استفاده کردم بخشهای سفیدشو کنده و دور میریزیم و نصفش کرده دونه هاشو در میاریم.... بعد با هر وسیله ای که در دسترس بود پورش میکنیم.... من پرتقالم از شانس خونی بود ولی می تونید برای نارنجی تر شدن کیک یه سر خلال دندون رگ قرمز اضافه کنید ...
پوره پرتقالو به مواد اضافه میکنیم و کمی بهم می زنیم.....
حالا آرد و بیکینگ پودرو با هم الک کرده و به مواد اضافه میکنیم... دیگه نیازی به هم زدن زیاد نیست.... کافیه با سر خاموش همزن یه کم مخلوطشون کنیم و اگر ارد توشگلوله شده با دور تنهد سی ثانیه هم میزنیم.....
حالا پوستهای تلخی گرفته رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم ... مایه نهایی رو تو قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم و در فری که از قبل گرم شده میذاریم تا حدود چهل و پنج دققیه با دمای زیاد بپزه