حلوای هویج خیلی حلوای خوشمزه ایه . شیک و مجلسی ... درست کردنش هم راحته و وقت گیر نیست...
مواد لازم: نیم کیلو هویج فرنگی
یک و نیم پیمانه آرد
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن مایه
یک پیمانه گلاب
یه ریزه زعفرون
.
.
.
طرزتهیه:
هویجارو پوست کنده و آب پز می کنیم . آبش به اندازه ای باشه که در نهایت خیلی کم آب داشته باشه ولی اون اندازه ای نباشه که ابو دور بریزیم و خاصیتش از بین بره.
بعد هویجارو پوره می کنیم.
آردو با حرارت ملایم و مدت حدود نیم ساعت تفت میدیم . طوری که رنگش عوض نشه ولی خامی آرد از بین بره. اگر کم تفت بخوره در نهایت حلوا کشدار بوده و طعم خامی خواهد داد...
حالا روغن مایعو اضافه کرده سپس به ترتیب شکر، گلاب و پوره هویجو اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.
تا حدی باید هم بزنیم که حلوا گلوله بشه و از ظرف جدا بشه . حالا ظرفو از روی حرارت برداشته و ظرفو مدام محکم تکون میدیم و به اصطلاح حلوا رو گهواره می کنیم. به این ترتیب کمی به روغن می افته و صاف و یکدست میشه و آماده تزیین.
من با این حلوا همراه با حلوای لبو کیک حلوا درست کردم.
برای کیک از این دستور استفاده کردم . و مثل این حلوا کیکمو حلوا کشی و تزئین کردم.
لایه میانی هم حلوای لبوئه
برای هویج کوچولوهای روش کمی حلوای لبو به مقدار بیشتری حلوای هویج اضافه کردم خوب مخلوط کردم تا نارنجی یکدستی بهم بده و هویجارو تو دست شکل دادم. برای سبزی ته هویجا هم از یه پر شوید استفاده کردم.
اینم عکسای کیکم که خوششون میومد هی فیگور بگیرن ازشون عکس بندازم :)
اینم حلواهایی که عاشورا درست کردم
.
.
واااااااااااااییییییییییییی خدا منو ببخشه کلی هم ملیکا کمک کرد تو تزئینش خخخخخخخخخخخخخخخ