این حلوا هم مثل حلوای هویجه تقریبا ... با این تفاوت که عطر لبو توش محسوس تره . پس اگه لبو دوست ندارید اقدام به پختن این حلوا نکنید. من که دوست داشتم و پختم....
مواد لازم :
روش اول:
لبو پخته و پوره شده 1 پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
شیر خشک 1 پیمانه
روغن حیوانی 3 ق س
پودر هل 1 ق چ
پوره لبو + شکر+شیر خشک و روغن را مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم و
مرتب هم میزنیم تا شکر آب شده و حلوای خشکی به دست بیاد و کمی به روغن بیفته . در آخر پودر هل را اضافه کرده و وقتی کمی سرد شد به ظرف سرو منتقل می کنیم.
روش دوم ( روش تنبلونه خودم :) )
من از این حلوا برای لایه میانی کیک حلوا استفاده کردم
دقیقا همون روش حلوای هویج با این تفاوت که جای هویج پوره لبو میریزیم...