این حلوا هم مثل حلوای هویجه تقریبا ... با این تفاوت که عطر لبو توش محسوس تره . پس اگه لبو دوست ندارید اقدام به پختن این حلوا نکنید. من که دوست داشتم و پختم....

مواد لازم :

 روش اول:
لبو  پخته و پوره شده 1 پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
شیر خشک 1 پیمانه
روغن حیوانی 3 ق س
پودر هل 1 ق چ

پوره لبو + شکر+شیر خشک و روغن را مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا شکر  آب شده و حلوای خشکی به دست بیاد و کمی به روغن بیفته . در آخر پودر هل را اضافه کرده و وقتی کمی سرد شد به ظرف سرو منتقل می کنیم.

روش دوم ( روش تنبلونه خودم :)  )


//bayanbox.ir/view/6371596406991216856/DSC00013.jpg



من از این حلوا برای لایه میانی کیک حلوا استفاده کردم

//bayanbox.ir/view/3876678518753804348/DSC00037.jpg





دقیقا همون روش حلوای هویج با این تفاوت که جای هویج پوره لبو میریزیم...