در مسیر آسمان

اینجا خونه حرفای منه.

در مسیر آسمان

اینجا خونه حرفای منه.

در مسیر آسمان

یا صاحب الزمان
بالای سرم نام تو را حک بنمودم
یعنی که سر من به فدای قدمت باد

پربیننده ترین مطالب

کیک حلوا

چهارشنبه, ۲۶ تیر ۱۳۹۲، ۰۴:۳۲ ب.ظ

 

 

 

سلام .

روزه هاتون قبول باشه ایشاللا اونم تو این روزای خیلی خیلی گرم .

اینجا که واقعا خیلی گرم و طاقت فرساست و آدم هر لحظه فکر میکنه الانه که غش کنه . ولی خدا طاقتشو میده دیگه.

این کیک حلوا رو دیروز درست کردم و این پست هم مخصوص رئوفه جون گل و گلاب که خواسته بود.

 





کیک حلوا ( خیلی خوشمزه و راحته برای سفره افطار هم خیلی شیک و با کلاسه . )

برای کیک :
 
تخم مرغ 3تا
    
شکر 2پیمانه
    
روغن مایع 3/4 پیمانه
    
ماست 3/4پیمانه
    
بیکینگ پودر  1 قاشق چایخوری
    
هل   مقداری
    
آرد 2پیمانه

تخم مرغارو با شکر خوب میزنم سفید بشه روغنو کم کم اضافه میکنم بازم می زنم ماست اضافه میکنم باز میزنم آرد و بیکینگ پودر و هل رو الک میکنم توش یه کم مخلوط میکنم آروم بعد میریزم تو سینی خود فر که تهش کاغذ چرب شده انداختم. اینجوری یه کیک نازک دارم . حدود بیست دقیقه ( بستگی به فرتون داره . فر من خیلی هم استاندارد نیست و با دمای 200 حدود بیست دقیقه طول میشکه .) وقتی کیک پخت گریل رو روشن می کنم کمی هم روش طلائی بشه .
حالا کیکو میذارم یه جای خنک تا خوب از حرارت بیافته و خنک بشه .
این کیک چون خیلی نازکه ممکنه بعد از خنک شدن خشک بشه که هیچ اشکالی نداره . در حقیقت قبل از حلوا کشی با شربت رقیق مرطوبش می کنیم و کیک دوباره نرم و تر و تازه میشه.


//bayanbox.ir/view/4192415405887665220/DSC00034.jpg


اینجا کاملا ارتفاع کیک مشخصه که نازکه


//bayanbox.ir/view/8229694182237670715/DSC00036.jpg



خوب حالا میریم سر وقت حلوا.

دو نوع دستور میذارم هر کدومو خواستین استفاده کنید.
روش اول: حلوای ساده

این کیک حلوایی حلواش دو رنگه که از این روش استفاده شده


برای حلوای تیره:

یک ویک چهارم پیمانه آرد

  یک پیمانه مخلوط کره و روغن مایع

شربت ( یک پیمانه شکر و یک پیمانه آب و زعفران و کمی گلاب که گذاشتم یه قل بجوشه)

آردو گذاشتم بدون روغن تفت بخوره تا رنگش عوض بشه . از روحرارت برداشتم.  بعد روغن اضافه کردم وگذاشتم روحرارت ملایم و خوب تفت دادم تا به رنگ دلخواهم برسم . در نهایت شربت اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم.

حلوای روشن :

آرد گندم یک پیمانه

آرد برنج یک پیمانه

روغن و کره یک پیمانه

شربت

آرد ها رومثل حلوای قبلی تفت میدیم و بعد با روغن تفت میدیم . البته هر میزان تفت دادن زیاد باشه رنگش هم تیره تر میشه . در نهایت از روی حرارت برداشته و شربتشو اضافه میکنیم.

حلوا رو برای اینکه روغن پس نده وخوب منسجم بشه باید تو این مرحله تو یه قابلمه بریزیم و قابلمه روبچرخونیم تا حلوا یک تکه و یکدست بشه . اینجوری دیگه روغن هم پس نمیده .

بعد یک لایه کیک و یک لایه حلوا می چینیم و روی حلوا هم من کنجد سفید ریختم.

میشه با حلوا شکوفه بزنیم روش یا با خلال بادام و پسته تزئینش کنیم .

حلوا رو یه مدت حدود یک ساعت تو فریزر بذارید وبعد با یک چاقوی تیز برش بزنید .

حتما باید بمونه و سرد بشه قبل از برش وگرنه لایه ها خوب به هم نمی چسبن و از هم جدا میشن موقع سرو.

 

 

روش دوم برای حلوا:

 

حلوای شیر خشک ( این حلوا یه کم زیاد شیرین میشه و اگه خیلی شیرین دوست ندارید از خیرش بگذرید )

 

آرد 1 پیمانه 

شیر خشک 1 پیمانه

آب سه چهارم پیمانه

شکر یک و نیمپیمانه
گلاب یک دوم پیمانه
مخلوط روغن و کره یک پیمانه
هل و زعفران

آرد رو توی تابه ریخته و خوب تفت بدید تا کاملا بوی خامیش از بین بره . از روی حرارت بردارید کمی هم بزنید تا از اون داغی زیاد بیافته حالا شیر خشکو اضافه کنید و خیلی سریع هخم بزنید چون سریع سریع می سوزه وقتی شیر خشک با آرد مخلوط شد روغنو اضافه کرده روی حرات بگذارید و خیلی تند تند هم بزنید و آرام نگیرید که شیر خشک حلواتون می سوزه .
هر وقت حس کردید به رنگ مناسب رسیدید شربتو اضافه کنید ( مخلوط آب و شکر و هل و زعفرون)
در این مرحله از روی حرارت بردارید و یه کم رو زمین هم بزنید تا سفت بشه .
این حلوا خیلی سفت نمیشه و قالب هم نمیشه زد . ولی خیلی خوشمزه و خوشرنگه 


 

 

 

 

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۲/۰۴/۲۶
ن. علمی نیک

نظرات  (۳)

این چرا شکل و شمایلش دیده نمیشه؟
پاسخ:
من که میبینم دوست جونم. !!!
خوب این دقیقا میشه همون کیک خامه ای که جای خامه حلوا داره . نه؟
پاسخ:
اینطوری هم میشه گفت .ولی خیلی با کیک خامه ای فرق داره ها
۲۰ شهریور ۹۲ ، ۲۰:۵۵ چمران معینی نقده
واقعا وبلاگ زیبا و خوشمزه ایه
فقط کاشکی شما هم به وبلاگ من سر بزنید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">