حلوای هویج خیلی حلوای خوشمزه ایه . شیک و مجلسی ... درست کردنش هم راحته و وقت گیر نیست...
مواد لازم: نیم کیلو هویج فرنگی
یک و نیم پیمانه آرد
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن مایه
یک پیمانه گلاب
یه ریزه زعفرون
.
.
.
طرزتهیه:
هویجارو پوست کنده و آب پز می کنیم . آبش به اندازه ای باشه که در نهایت خیلی کم آب داشته باشه ولی اون اندازه ای نباشه که ابو دور بریزیم و خاصیتش از بین بره.
بعد هویجارو پوره می کنیم.
آردو با حرارت ملایم و مدت حدود نیم ساعت تفت میدیم . طوری که رنگش عوض نشه ولی خامی آرد از بین بره. اگر کم تفت بخوره در نهایت حلوا کشدار بوده و طعم خامی خواهد داد...
حالا روغن مایعو اضافه کرده سپس به ترتیب شکر، گلاب و پوره هویجو اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.
تا حدی باید هم بزنیم که حلوا گلوله بشه و از ظرف جدا بشه . حالا ظرفو از روی حرارت برداشته و ظرفو مدام محکم تکون میدیم و به اصطلاح حلوا رو گهواره می کنیم. به این ترتیب کمی به روغن می افته و صاف و یکدست میشه و آماده تزیین.
من با این حلوا همراه با حلوای لبو کیک حلوا درست کردم.
برای کیک از این دستور استفاده کردم . و مثل این حلوا کیکمو حلوا کشی و تزئین کردم.
لایه میانی هم حلوای لبوئه
برای هویج کوچولوهای روش کمی حلوای لبو به مقدار بیشتری حلوای هویج اضافه کردم خوب مخلوط کردم تا نارنجی یکدستی بهم بده و هویجارو تو دست شکل دادم. برای سبزی ته هویجا هم از یه پر شوید استفاده کردم.
اینم عکسای کیکم که خوششون میومد هی فیگور بگیرن ازشون عکس بندازم :)
اینم حلواهایی که عاشورا درست کردم
.
.
واااااااااااااییییییییییییی خدا منو ببخشه کلی هم ملیکا کمک کرد تو تزئینش خخخخخخخخخخخخخخخ
اون حلوا که عاشورا چخته بودی بسیار خوشمزه وزیبا بود. کاش عکس اونم میذاشتی تا برو بچ حظ وافر ببرن.