در مسیر آسمان

اینجا خونه حرفای منه.

در مسیر آسمان

اینجا خونه حرفای منه.

در مسیر آسمان

یا صاحب الزمان
بالای سرم نام تو را حک بنمودم
یعنی که سر من به فدای قدمت باد

پربیننده ترین مطالب

گاناش

جمعه, ۲۹ دی ۱۳۹۱، ۰۲:۲۱ ب.ظ
روش های مختلفی برای درست کردن گاناش هست .من اینجوری درست می کنم:

صد گرم  خامه صبحانه
صد گرم   شکلات سفید
 اینارو میذارم روی بن ماری تا کاملا روان بشن . اگر بخوام گاناش کاملا سفید داشته باشم بعد از اینکه از روی حرارت برداشتم دو قاشق پر خامه فرم گرفته بهش اضافه می کنم و اگر بخوام خامه شکلاتی داشته باشم پودر کاکائو بهشاضافه می کنم.
برای گاناش رنگی هم تو گاناش بیرنگ کمی رنگ مجاز می ریزیم.

این گاناش روان هست و آروم روی کیک میریزیمش اگه بذاریم تو یخچال تقریبا حالت مات به خودش می گیره و اگر اجازه بدیم تو محیط آشپزخونه خنک بشه براق میشه.

با همین گاناش میشه شکوفه هم زد به این صورت که گاناشو با همزن خوب می زنیم تا سفت بشه و با استفاده از قیف و ماسوله مناسب روی کیک شکوفه می زنیم.

در تزئین این کیک ها من از گاناش استفاده کردم ..











موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۱۰/۲۹
ن. علمی نیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">