روش های مختلفی برای درست کردن گاناش هست .من اینجوری درست می کنم:

صد گرم  خامه صبحانه
صد گرم   شکلات سفید
 اینارو میذارم روی بن ماری تا کاملا روان بشن . اگر بخوام گاناش کاملا سفید داشته باشم بعد از اینکه از روی حرارت برداشتم دو قاشق پر خامه فرم گرفته بهش اضافه می کنم و اگر بخوام خامه شکلاتی داشته باشم پودر کاکائو بهشاضافه می کنم.
برای گاناش رنگی هم تو گاناش بیرنگ کمی رنگ مجاز می ریزیم.

این گاناش روان هست و آروم روی کیک میریزیمش اگه بذاریم تو یخچال تقریبا حالت مات به خودش می گیره و اگر اجازه بدیم تو محیط آشپزخونه خنک بشه براق میشه.

با همین گاناش میشه شکوفه هم زد به این صورت که گاناشو با همزن خوب می زنیم تا سفت بشه و با استفاده از قیف و ماسوله مناسب روی کیک شکوفه می زنیم.

در تزئین این کیک ها من از گاناش استفاده کردم ..