در مسیر آسمان

اینجا خونه حرفای منه.

در مسیر آسمان

اینجا خونه حرفای منه.

در مسیر آسمان

یا صاحب الزمان
بالای سرم نام تو را حک بنمودم
یعنی که سر من به فدای قدمت باد

پربیننده ترین مطالب

کیک مواج ( موج دار!!!)

جمعه, ۳ خرداد ۱۳۹۲، ۰۵:۳۷ ب.ظ

بازم میلاد حضرت علی علیه السلام و روز پدر به همه عزیزان مبارک .







تصمیم نداشتم چیزی درست کنم مثلا درس دارم دیگهههههه ولی خوب نمیشه که دل این آقای همسرو به دست نیاورد . این شد که این شد:

کیک مواج . ظاهر خیلی شیکی داره . من که بسیار خوشم اومد . ایشاللا دفعه بعدی که درست کردم قشنگتر تزئینش می کنم.


برای این مدل طراحی داخلی کیک مواد کیک کره ای رو لازم داریم که اینا هستن:


مواد لازم:

تخم مرغ 5  عدد
کره (در دمای محیط)   200 گرم
آرد  2 و 1/2 پیمانه
شکر دانه ریز  1 و 1/2 پیمانه
شیر تبخیر شده   1 پیمانه
بیکینگ پودر  1 ق م
وانیل  1/4 ق چ
پودر کاکائو
رنگ خوراکی زرد و قرمز


و یه توضیح کوچولو درباره شیر تبخیر شده: با چند روش میشه شیر تبخیر شده درست کرد .

1- راه اصلیش همانا تبخیر کردن شیره که بذاریم بجوشه و مدام هم بزنیمش که ته نگیره تا اینکه 60 درصدش تبخیر بشه و شیر تبخیر شده داشته باشیم . که حقیقا راه سختیه !!! شیر رو توی یک تابه میریزیم و تابه رو روی یک ظرف آب جوش و به روش بن ماری شیر رو می جوشونیم . شیر نباید قل بزنه وگرنه ته دیگ می گیریه .

2-نصف لیوان خامه + نصف لیوان شیر

3- دو سوم لیوان شیر خشک+ سه چهارم آب جوش . میریزیم تو مخلوط کن کاملا به هم میزنیم و شیر تبخیر شده خوشمزه داریم . ساده و راحت .

 حالا از هر راهی که راحت ترین شیر تبخیر شده رو درست کنید.
  نکته: تمام مواد باید به درجه حرارت محیط رسیده باشن نه اینکه تازه تشریف ببرید سر یخچال و مواد لازم رو از توی یخچال بردارید.

اول فر رو با درجه حرارت 150-180 گرم کنید .
آرد و پکینک پودر رو با  هم سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
کره وشکر رو مخلوط کرده 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و روشن بشه .
تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
وانیل و شیر تبخیر شده رو اضافه کنید.
باز خوب هم بزنید . مخلوط آرد رو در چند مرحله به آرومی اضافه کنید و برای اینکه مطمئن باشید گلوله آرد نمونده چند ثانیه با دور تند همزن بزنیدش.
تمام شد.
حالا موادمون رو سه قسمت می کنیم. و هر کدوم از قسمتها رو یک رنگ می زنیم .
من یکیشو رنگ نزدم.
به یه بخش رنگ قرمز خوراکی زدم و به بخش بعدی قرمز و زرد زدم.
حالا قسمت اول رو میریزیم تو قالب که قبلا کاغذ چرب انداختیم توش . خوب توی ظرف پهنش می کنیم .
بعد با یه الک ریز پودر کاکائو روش الک می کنیم طوری که تمام سطح کیک قهوه ای بشه . نترسید . تلخ نمیشه . اصلا اجازه ندیدن نقطه ای بدون کاکائو باقی بمونه . زیاده روی هم نکنید که یک جا کاکائوش زیادی ضخیم بشه . خیر الامور اوسطها. هیچی دیگه بعدش قسمت بعدی رو ریخته و پخشش می کنیم باز کاکائو الک می کنیم و بعد قسمت سوم .
بعد می ذاریمش توی فر و اجازه میدیم 45 دقیقه تا یک ساعت بپزه .
اندازه قالبمون هم زیاد نباید بزرگ باشه . یک قالب 20 سانتی کافیه . خیلی بزرگ باشه لایه ها نازک شده و خودشونو نشون نمیدن.

اینم رونمائی از کیک مواج من در روز پدر :







من برای تزئین روش از تکنیک خمیر دکوری استفاده کردم . که در آینده توضیحش میدم . فعلا این عکسش باشه تا بعد!  عجب بعد دیر هنگامی!!!!!



اینم چنتا عکس دیگه از نیم رخ و تمام رخ کیک خوشگلم: ( آخر اعتماد به نفس)
فقط حیف که عکسا با گوشی هستن و بی کیفیت!!!




















این شارلوتم درست کردم :










موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۳/۰۳
ن. علمی نیک

نظرات  (۱۰)

سلام
اون کیک مواجت تو حلقم
وبتو زیر و رو کردم نظر قبلیمو پیدا نکردم که ثابت کنم هههههه
ولش کن
خیلی دلم برات تنگ شده , برای آرامش و طرز حرفت زدنت
برای وقار و متانت و .... خلاصه دلم برات تنگ شده
آهان یادم اومد , تو پیام قبلیم , گفتم بچه ها دوباره قرار گذاشتن همو ببینن , محلش رو هم سر بسته گفتم ,
این دفه که دوباره قرار شد همو ببینیم , بازم بهت میگم , اصلا اس میدم
بچه های گرم و متدینین , فکر کنم ازشون خوشت بیاد
ایشالا بزودی ببینمت
بوس
نجمه



پاسخ:
سلام نجمه جون .
واااااااااای چقدر ازم تعریف کردی خانومی !!! باور کن الان بر و بچ میان میبینن فکر می کنن وبو اشتباه اومدنا!!!
ولی لطف داری . خانومی از خودته.
اون نظر قبلی هم تو پست خان دائی جان بود . ولی درباره قرار که چیزی نگفته بودی !!! شاید اصلا اون نظرت ارسال نشده.
به هر حال قرار داشتین اس بده . دیگکه مدرسه که دیگه دانش آموزا تعطیل شدن کارام سبک شده دانشگاه هم امروز فردا امتحانارو بدیم تموم میشه میره .
خوشحال میشم باز تو جمع صمیمامنه تون باشم.

سلام خانمی ...

افرین کدبانو ...

خوش به حال اقای همسر که خانم کدبانویی مثل شما داره ...

نوش جونتون..
پاسخ:
lلطف دارین آناهیل عزیز.
بله به آقای همسر که خوش میگذره

امروز بخاطر اینکه دل اقای همسر و بدست اوردید

بانوی نمونه شناخته شدید

درباره کیکتم اصلا نمیدنم چطوری تعریف کنم

خیلی قشنگ بوووووووووووود

پاسخ:
lمرسییییییییییییییییییییییی
خودمم ذوق زده شدمممممممممممم
۰۶ خرداد ۹۲ ، ۰۱:۵۶ نان و پنیر و سبزی

با سلام

جالب بود ممنون

پاسخ:
از حضورتون تشکرمیکنم
نمیشه چیزی گفت و حرفی واسه گفتن نذاشتی ,رابطه ات با سانسور هم عالیه
پاسخ:
من و سانسور؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عمرا!!!
منم بخوام بیان نمیذاره
۱۴ خرداد ۹۲ ، ۱۱:۴۶ فاطمه سادات
سلام.
با زبون روزه دهنم آب افتاد!
منم شما رو لینک کردم
یاعلی
پاسخ:
قبول باشه خانوم سادات.
یادت نره واسه منم دعا کنی

سلام شب خوش

نه معلوم که حسابیداری درس می خونی

از برنامه های خوش مزه خبری نیست موفق باشی

راستی شاپرک هنرمندی داریدها

پاسخ:
سلام . هی هی از دست این درسا !!!!
شاپرک جون از اون هنرمندای بی رقیبه ماشاللا
خوب چرا نظرات منو پاک میکنی ؟
پاسخ:
خودش پاک شد خوب!!!!
باشه پس دیگه نظر نمیدم ,یاهو هم که نمیای ؟
پاسخ:
نه ؟ چرا نظر ندی؟بده. منم عمومیاشو تایید می کنم. خصوصیاش باشه واسه خودم.خوبه؟ 
سلام بر نفیسه نازنینم
لینک بودی جیگرم , ولی از وقتی آدرست عوض شد دیگه فراموش کردم درستش کنم
در اولین فرصت درستش میکنم
راستی منم از این کیک مواجها درست کردم , ولی هنوز تو وبم نذاشتم
پاسخ:
سلام. کجایی؟ نیستی؟ تو سایتم  نبودی؟ معلومه حسابی مشغولی .

مرسیییی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">